Δελτίο τύπου για τη ματαίωση της εμποροπανήγυρης 12.10.2021

Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας, για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, για τη ματαίωση της φετινής εμποροπανήγυρης στη Λιβαδειά.

Βασικός και κυρίαρχος λόγος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ήταν ο μεγάλος υγειονομικός κίνδυνος καθώς και το οικονομικό ρίσκο για το Δήμο και τους πολίτες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος και το νέο μας Διοικητικό Συμβούλιο, συμφωνώντας απόλυτα τόσο και με άλλους κλάδους της τοπικής οικονομίας , όσο και με σημαντική μερίδα των συμπολιτών μας, που είχε εκφράσει και επικοινωνήσει με κάθε τρόπο, την αγωνία και τους φόβους της πλειοψηφίας του εμπορικού κόσμου της πόλης μας, γι’ αυτούς τους κινδύνους, μιας και η επιπλέον υγειονομική επιβάρυνση εξαιτίας του παζαριού, θα μπορούσε να έχει δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία όλων μας , αλλά και να οδηγήσει σε νέο κλείσιμο των καταστημάτων, με καταστροφικές συνέπειες στην επιβίωσή μας.

Χαιρόμαστε που ο κ. Δήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς, μελετώντας τα δεδομένα και αξιολογώντας τις επιπτώσεις για όλους τους τομείς, αποφάσισαν
τη ματαίωση της λειτουργίας της εμποροπανήγυρης στην πόλη μας, για το 2021.

Με την ευχή ,να απαλλαγούμε σύντομα από τον εφιάλτη του covid , δεσμευόμαστε να προσπαθούμε πάντα, για τη στήριξη του εμπορικού κλάδου και το καλό του τόπου μας.

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς